Ryba bvba

Installateur van centrale verwarming

Familiebedrijf Ryba uit Schoten staat garant voor een piekfijne afwerking en optimale afstelling van uw verwarmingssysteem. Daarnaast staan kwaliteit en service voorop, gelinkt aan een zeer scherpe prijs uiteraard. U kan bij ons terecht voor condensatieketels op gas en olie, warmtepompen & zonneboilers, zij het nu voor een vervanging van uw oud toestel, plaatsing van een nieuw toestel of een volledige renovatie/nieuwbouw.
Kom gerust even langs!
Als specialist in centrale verwarming verzekeren wij u een correcte aanbeveling van toestel, alsook een plaatsing volgende nieuwste wetgevingen. Kom gerust even langs voor wat meer uitleg over de nieuwste technologie├źn en toestellen die bij uw woning en gezin passen. De koffie staat alvast klaar.
Wenst u liever een bezoek aan uw woning? Aarzel niet, contacteer ons even en wij maken gerust een vrijblijvende afspraak om een gepaste offerte op maat op te stellen.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Ryba, installateur van centrale verwarming

Familiebedrijf Ryba uit Schoten staat garant voor een piekfijne afwerking en optimale afstelling van uw verwarmingssysteem. Daarnaast staan kwaliteit en service voorop, gelinkt aan een zeer scherpe prijs uiteraard. U kan bij ons terecht voor condensatieketels op gas en olie, warmtepompen & zonneboilers, zij het nu voor een vervanging van uw oud toestel, plaatsing van een nieuw toestel of een volledige renovatie/nieuwbouw.

Kom gerust even langs

Als specialist in centrale verwarming verzekeren wij u een correcte aanbeveling van toestel, alsook een plaatsing volgende nieuwste wetgevingen. Kom gerust even langs voor wat meer uitleg over de nieuwste technologieën en toestellen die bij uw woning en gezin passen. De koffie staat alvast klaar.

Wenst u liever een bezoek aan uw woning? Aarzel niet, contacteer ons even en wij maken gerust een vrijblijvende afspraak om een gepaste offerte op maat op te stellen.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de omgeving van Schoten, Brasschaat, Schilde, Kapellen en de Voorkempen.

Onze toonzaal in Schoten is geopend op woensdag & zaterdag tussen 13-17u. Andere momenten werken we graag op afspraak.